Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

בצק
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן כוס מידה
200 גרם מחמאה
2 כוסות מים פושרים או כמה שהקמח סופח

מילוי
כוס סוכר
2 כפות סוכר חום
3 כפות קינמון.

להברשה על העוגיות
ביצה עם קצת מים וכפית סוכר

סירופ
כוס מים
כוס סוכר
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה
לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ונעים אין צורך בהתפחה.
לקרוץ עיגולים קטנים, לרדד דק למלא לגלגל ולעשות צורת סהרון.
למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר.
180 מעלות עד הזהבה. בערך 20 דקות.
לבשל את מרכיבי הסירופ ולצנן.
למרוח על העוגיות כשהן חמות.

מתכוןמתכון

סהרונים מבצק שמרים ללא התפחה קראנצים וטעימים..פרווה_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים