המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
4 כוסות בוטנים קלויים טחונים לא דק מדיי, ולא גס.
כוס סוכר
כף קקאו
כפית קינמון
קורט ציפורן
3 ביצים בכל פעם ביצה להפסיק כשהכל נאסף.
לאפסן במקרר שעתיים שלוש.
להוציא
ליצור כדורים במשקל 25 גרם
ליצור נקניק ואחר כך סהרון
ולאפות בחום 130 מעלות
למשך 20-25 דק
כשהם מתקררים
להמיס 200 גר שוקולד מריר
30 גרם חמאת קקאו
לערבב ולטבול את הסהרונים
לנערר את השאריות ולהניח על נייר אפייה לפזר שבבי בוטנים.