100 גרם סוכר
1 מקל וניל
50 גרם קורנפלור
90 גרם קמח
100 גרם חמאה או מרגרינה
60 גרם שקדים
בכל יחידה כ-50 קלוריות .
לבחוש וניל וסוכר .
לנפות קמח וקורנפלור על מדף ולחתוך את השומן לפתיתים .
להוסיף את השקדים הטחונים ו-60 גרם מן הסוכר שבחשנו עם הוניל .
ללוש הכל יחד ולהכניס למקרר לכמה שעות .
לצור סהרונים ולאפות בתבנית משומנת , בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 100 מעלות כ-10 דקות .
להוציא בזהירות מן התבנית
לטבול בתערובת וניל וסוכר.