Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
4 כוסות קמח
4 כוסות שומשום קלוי
2 חלמונים
כפית קינמון
כפית ינסון
חצי כפית ציפורן טחון
רבע כוס מיי ורדים
2 כפות חמאה מומסת
2 כפות חומץ
כפית מלח
רבע כוס שמן
1 כוס חלב
4.5 כוסות מים
כפית אבקת אפיה

מכינים סירופ :
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
200 גרם דבש
פרוסת לימון מרתיחים סוכר עם מים ולימון 20 דקות עד הסמכה ואז מוסיפים את הדבש מניחים להתקרר .

אופן הכנה לבצק :
בקערה שמים קמח שומשום תבלינים מלח מיי ורדים שמן חלמונים .כוס חלב ושתי כוסות מים מערבבים טוב טוב ומוסיפים בהדרגה עוד כוס מים מוסיפים חמאה .ועוד כוס מים .מוסיפים אבקת אפיה .הבצק צריך להיות דליל יחסית אם צריך מוסיפים את החצי האחרון .
מכינים מחבת של בלינצס .
מתחילים לטגן כמו בלינצס .דק דק .
מטגנים הכל .
חותכים את הקצוות ויוצרים ארבע ריבועים מכינים עם 2 כפות קמח עם מים (כמו דבק) מגלגלים כל ריבוע בעובי של אצבע מורחים בקצה את הדבק ככה את כולם .
מכינים שמן עמוק .
מטגנים עד הזהבה חומה .
ישר מהטיגון לסירופ.

אופן הכנה לקרם פיסטוק :
200 גרם פיסטוק מקולף
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
במעבד מזון טוחנים את הכל מלבד השמנת המתוקה .עד משחה
לאחר מכן מקציפים את השמנת מוסיפים
את הפיסטוק עד קרם חלק .
מעבירים לשק סילוף גוזרים את קצה השק זילוף מזלפים לתוך הסוכרייה משני הצדדים מפזרים לקישוט פיסטוק גרוס .
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

סוכריות סיגר שומשום במילוי קרם פיסטוק ממתק נדיר בטעמו 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים