Share with:


מה צריך?

לבצק :
500 גרם קמח שמרים
40 גרם סוכר = רבע כוס
140 מ"ל מים פושרים= 1 כוס
2 ביצים מדיום
1 חלמון
רבע גרידת של תפוז
קורט מלח
50 מ"ל שמן= רבע כוס
שמן לטיגון
אבקת סוכר
למילוי:
ריבת תותים
לציפוי :
1/2 שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר
ממרח לוטוס

אופן הכנה

1) שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר, ביצים, חלמון, גרידת תפוז מלח ומערבבים כדקה ?
ומוסיפים בהדרגה את הקמח והשמן אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים
כשעה?במקום חמים

2) מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים עם הידיים בקוטר
של 3 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה ומנסים אותם במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק??
להכפלת הנפח.
3) מחממים סיר רחב של שמן במקרא שלי לקחתי ווק זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?
מצד לצד עד להזהבה
וממלאים בריבת חלב או ריבה תותים
או מצפים אותם בגנאש שוקולד או ממרח לוטוס
אופן הכנת הגנאש פרווה
שמים על הגז 1/2 שמנת צמחית על לסף רתיחה ומכניסים
100 גרם שוקולד מריר מחכים דקה? ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים את הגנאש לצלחת שטוחה ומניחים את הסופגניה
כך שתקבל ציפוי מלא רק למעלה..

סופגניות בציפוי גנאש שוקולד מריר וממרח לוטוס_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים