Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם מחאה
להמיס על בן מארי,או במיקרוגל.
2/3 כוס סוכר להוסיף לשוקולד והחמאה המומסת.לערבב לתערובת אחידה עם מטרפה ידנית.
4 ביצים שלמות
4 חלמונים
להוסיף לתערובת השוקולד ביצה אחת לערבב ואז להוסיף הביצה הבאה,וכך עם החלמונים.אחד אחד כל פעם.
90 גרם קמח לבן רגיל מנופה לעטוף אל תערובת השוקולד,
1/4 כפית מלח להוסיף לתערובת השוקולד.
2 כפות אייריש קרים-בייליס.(ליקר קפה)
לעטוף הכול לתערובת אחידה.
לצקת ל-8 קוקטים חד פעמים משומנים.משתמשת הקוראים מאלומיניום.למלאת הקורא עד הסוף
עד לשלב זה ניתן להכין יומים מראש ולאחסן במקרר.
לפני האפייה יש להוציא 20 דקות לטמפרטורת החדר.
לאפות ב180 מעלות טורבו 16-14 דקות.

טיפ קטן להצלחה בטוחה.
להכין גנאש שוקולד,
המתכון הנכון לגנאש שוקולד הינו שוקולד ושמנת מתוקה ביחס של אחד לאחד.
כלאמר 100 גרם שוקולד מריר ומאה גרם שמנת מתוקה,להמיס במיקרו לתערובת חלקה,לצנן במקפיא.בעזרת כפית,
שנייה לפני שמכניסה את הסופלה לאפייה מטביעה בו כדור גנאש קפוא.
לאחר האפייה לחכות דקה,להפוך לצלחת הגשה ולהנות.

סופלה שוקולד – עוגת לבה אישית
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים