להזהיב בצל קצוץ בשמן..אתם רואים את הצבע השחום כי כמעט שרפתי את הבצל..לערבב מידי פעם להוסיף שיני שום כתושות ולערבב להוסיף חלקי עוף מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף ולהזהיב את העןף תוך כדי עירבוב מתמיד להוסיף קצת מים ולהשקות את העוף מידי פעם להוסיף מים בכל פעם קצת על מנת לקבל את הצבע השחום..
לטגן במחבת קוביות תפוחי אדמה כמו לציפס אחרי 40 דקות שהעוף מתבשל להוסיף את התפוחי אדמה מי שרוצה שתוסיף פיטריות שלמוץ אפשר לוותר ..לטעום תיבול להוסיף נוזלים ולבשל עוד 30 דקות על אש קטנה..
אורז ליד וזה מושלם..