Share with:


חלבי

אופן הכנה

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן

המצרכים לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן:
לבסיס לוטוס:
350 גרם עוגיות לוטוס מפוררות
5 כפות ממרח לוטוס מומס
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
לקרם וניל:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות פודינג וניל

לזילוף:
שוקולד לבן מומס
שברי אגוזי פקאן מסוכרים
אופן ההכנה לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן:

הכנת בסיס לוטוס:
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב עד לקבלת בצק לוטוס אחיד
מניחים בצד למשך 10 דקות עד להתייצבות של הבצק.
הכנת קרם וניל:
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם יתר המצרכים עד לקבלת קצף יציב וחלק.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
הרכבת הסושי:
על תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים הייטב את בצק הלוטוס
מזלפים פס רחב מקרם הוניל ומגלגלים לרולדה
מכניסים למקפיא למשך כשעתיים עד להתייצבות מלאה.
מזלפים על הרולדה את השוקולד הלבן ומפזרים עליו שברי אגוזי פקאן מסוכרים.
שומרים בקירור או בהקפאה עד להגשה.
בהגשה פורסים את הרולדה לעיגולים ומגישים
הערה: לקבלת רולדה פרווה ניתן להמיר את השמנת המתוקה
בקצפת צימחית /קרם קןקוס

מתכון של רון יוחננוב

מתכוןמתכון

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים