מצרכים הדרושים
2 כוסות אורז עגול מבושל.
1 חבילת אצות ים לסושי.
2 כפות חומץ אורז.
2 כפות סוכר.
פירורי ת וחתוך לרצועות.
1 אבוקדו חתוך לרצועות.
2 בצלים ירוקים חתוך לרצועות.
1 בטטה מבושלת וגם לרצועות
1פרוסת פילה סלומון מוקפץ במחבת לרצועות עם רוטב טריאקי
אופן הכנה
1 )שמים את החומץ והסוכר באורז המבושל וחם
2 )מערבבים ומכניסים למקרר? עד שהתערובת קרה לגמרי.
3) מניחים את העלה על המחצלת או במתקן כמו בתמונה
4 ) שמים שכבת אורז.
5 מתחילים עם רצועות גזר ולאחר מכן את הבצל ו אבוקדו סלומון ובסוף את הבטטה.
חשוב להקפיד לסדר הצבעים!
6 )מגלגלים בקמח וטובלים בביצה טרופה ומגלגלים בפירורי פנקו מעורבב עם פירורי לחם מוזהבים.
7) מטגנים מצד לצד אבל לא בשמן עמוק
.
8 חותכים ומגישים עם רוטב טריאקי
או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי