Share with:


פרווה

אופן הכנה

לקוקוס
לקחת סיר לשים
חצי קילו סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מיץ לימון

להביא לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת..
לבשל כחצי שעה על להבה נמוכה …
לבדוק צמיגות של הסירוף ..

להוסיף 350 גרם קוקוס לבחוש ולצנן במקרר למשך כמה שעות ..

לעטיפת התמרים..
לקחת חבילת תמרים בואקום שיהיו במצב שניתן לרדד .

להרטיב ידיים עם שמן להניח נייר אפיה ולרדד עם היד לעלה דק.

לקחת את הקוקוס שהתקרר לחלק ולצבוע

להוסיף תמציות לפי ראות עניכם לגלגל עם נייר האפייה

לחתוך לסושי..

סושי מרוקאי
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים