לקוקוס
לקחת סיר לשים
חצי קילו סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מיץ לימון
להביא לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת..
לבשל כחצי שעה על להבה נמוכה …
לבדוק צמיגות של הסירוף ..
להוסיף 350 גרם קוקוס לבחוש ולצנן במקרר למשך כמה שעות ..
לעטיפת התמרים..
לקחת חבילת תמרים בואקום שיהיו במצב שניתן לרדד .
להרטיב ידיים עם שמן להניח נייר אפיה ולרדד עם היד לעלה דק.
לקחת את הקוקוס שהתקרר לחלק ולצבוע
להוסיף תמציות לפי ראות עניכם לגלגל עם נייר האפייה
לחתוך לסושי..