❤ לגבינות :
200 בולגרית
200 כנען
כוס קשקבל
גבינת חמד או כל גבינות שאוהבים (להכין מיקס של גבינות והרבה )
תרד חשוב במאפה הזה\ שטוף ולא חלוט.
לבצק בוו גיטרה :
4 ביצים שלמות
קורט מלח
3/4 כוס מים ולסירוגין קמח עד לבצק נעים הבצק מעט דביק וזה בסדר
לתת מנוחה כ 15 דקות ..
לחלק ל 6-7 כדורים ולתת כחצי שעה מנוחה מכוסה בנילון נצמד .
להכין סיר מים רותחים קורט מלח וכף שמן וליד קערת מים קרים .לפתוח כל כדור בעזרת קמח …
להכין דק דק שאפשר .
להכניס למים רותחים ל 15 שניות ומיד להכניס למים קרים
לסחוט זה נהפך לג'ילדה 😛 ולסדר על תבנית או רינג לסדר שכבה בצק שכבה גבינות וכך הלאה להוסיף תרד
להמיס 50 גרם חמאה לחורר את המאפה עם מקל שיפוד ולשפוך מעל
לצפות בחלמון ושומשום
180 מעלות עד להשחמה יפה