15 פלפלים גדולים ירוקים חריפים.
5 פלפלים אדומים חריפים.
2 גמבות אדומות בגודל בינוני.
חצי חב' כוסברה טרייה.
2 כפות שום כתוש.
1 כפית מלח.
1 כוס שמן.
אופן ההכנה:
לשטוף , לנקות, לחתוך את כל הפלפלים והכוסברה….להעביר למעבד מזון לטחון למרקם רגיל כמו של סחוג .
2 . להעביר למסננת כשעתיים לסנן שכל המים ירדו.
3 . להעביר לקערה
להוסיף 2 כפות שום כתוש .
1 כפית מלח.
כוס שמן רגיל….
לערבב היטב רצוי לאכול לאחר מספר שעות….
הערה; ממליצה לחלק בקופסאות קטנות ולשמור במקפיא ולהשתמש לפי הצורך. מאחר ואין חומר משמר רצוי להוסיף שמן לפי הצורך