Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכי קל בעולם

להרתיח 2 כוסות חלב שאותם נשתמש לאכילה
כף שטוחה סוכר אני הכנתי עם סוכר דמררה לערבב כל הזמן עם מקצף מפלסטיק

ברבע כוס מים לערבב היטב 2 כפות גדושות קורנפלור
לפני שהחלב רותח להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לערבב כל הזמן
על אש בנונית עד להסמכה לא מידי
להוריד מהגז להוסיף 2 טיפות מי זהר
לערבב היטב

למזוג לכוסות להוסיף קינמון אגוזים צימוקים חמוציות קוקוס כל מה שאנו אוהבים
אפשר להוסיף סוכר לפי הטעם

הכי טעים ומחממם בערב קר…

סחלב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים