Share with:


בשרי

אופן הכנה

עלי סיגר קנוי/ בבית

רכיבים למילוי
1/2 קילו פרגיות קצוץ
כף פפריקה חריפה
5 שיני שום קצוץ
1 תפוח אדמה מבושל עם עלה דפנה ומעוך.. לא מחית
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית טימין יבש
מלח לפי טעם
1/2 כוס פטרוזיליה ושמיר קצוץ
1 בצל קצוץ

להכנה
מזהיבים בצל קצוץ מוסיפים את הפרגיות. ומטגנים. מוסיפים תבלינים מערבבים לשינוי צבע. מורידים מהגז. מוסיפים לתערובת תפוח אדמה המעוך ומערבבים הכול יחד. מוסיפים ירוקים קצוצים ומניחים לספיגת טעמים מספר דקות. לוקחים עלה מניחים כף מהמילוי מגלגלים ומטגנים.

אפשרות אחרת
להבריש את הסיגרים במעט שמן ולהעביר לתבנית תנור מרופדת לתנור אפיה להזהבה יפה

סיגרים ממולאים בפרגיות מחליק וקארנצי יאמייי
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים