2 חבילות עלי סיגר
עדיף בעבודת יד.
מכינה מרציפן –
קילו שקדים מולבנים טחונים
קילו סוכר
200 מ"ל מים
בקערת המקסר עם וו לישה
מערבבת על מהירות נמוכה
כ-20 דקות.
לוקחת עלי חוצה לשניים( אם הם גדולים)
מגלגת נקניק מהשקדים
ושמה בקצה של העלה
מגלגלת ומדביקה עם קמח ומעט מים.
מטגנת בשמן עמוק.
דבש-
קילו סוכר
3 כוסות מים
פרוסות מלימון אחד.
מבשלת על אש נמוכה כשעה.
עוגיות קרות דבש חם.
לטבול בדבש
אפשר לפזר למעלה שקדים טחונים/
שומשום.
אני מכינה כמות ומקפיאה . מפשירה
מטגנת וטובלת בדבש.
בהצלחה💕💕💕💕💕
יש עוד מתכון בקבוצה
השוני בניהם שהשקדים מכינים במקסר
ולא מבושל.