סירופ
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
לבשל על הגז
עד שהסוכר נמס
חבילת עלי סיגר
מילוי
בקערה לערבב
3/4 כוס אגוזים קצוצים
3/4 אגוזי בונדק קצוצים
3/4 קשיו קצוץ
3/4 כוס פיסטוק קצוץ
מוסיפים 3 כפיות סילאן
כפית מי ורדים
חצי כפית קינמון
3 כפיות יין
לערבב הכל לעיסה
שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה
2 סיבובים
מקפלים מהבצק בצדדים
מורחים על העלה במברשת שמן זית
ולשים בתבנית
כך עם כל העלים
180 מעלות
7/10 דקות
לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס