לרכיבים
3 כוסות קמח רב תכליתי מנופה
1 כוס קמח כוסמין מנופה
1.1/4 כפות שמרים יבשים
בערך 3/4 כוס מים פושרים
1/2 כוס סוכר לבן
3 חלמונים
1/2 כפית מלח
למילוי
120 גרם חמאה מומסת
1/2-3/4 כוס סוכר דמררה כהה
100 גרם צימוקים בהירים
2 קורט אגוז מוסקט
כף קינמון
לסירופ
סחיטה מ-1/4 לימון
כוס סוכר
כוס מים
להכנת המילוי
בקערית מערבלים היטב חמאה מומסת
הסוכר דמררה והקינמון
להכנת הסירופ
מעבירים לסיר את הסוכר המים והלימון
מרתיחים
להכנת הסינרול
מעבירים למעבד מזון את המצרכים למעט המלח אותו נוסיף לסוף.
ומערבלים עד לבצק רך ונוח לעבודה. מוצאים מהמעבד ומתפיחים כשעה.מחלקים לשתיים. על כל עלה מורחים מהמילוי ומפזרים אגוז מוסקט. מגלגלים לרולדה ופורסים. מניחים על תבנית מרופדת
ומתפיחים כשעה. מברישים ביצה ומעל מפזרים סוכר דמררה
מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות להזהבה
הערה
הבצק תופח פחות מהזמן