וואוו איזה טעיםם מושלם במיוחד לצמחוניים.
אבל בהחלט אפשר למלא בבשר,
או חלבי בגבינות.
לי הכי טעים כך
חוצים 4-5 קישואים חורצים בהם שתי וערב מזלפים מעט מלח ושמן זית ומכניסים לתנור רבע שעה.
בינתיים
מטגנים בצל פרוס ו3 שיני שום
3 עגבניות
חצי צרור נענע
וחצי צרור פיטרוזליה.
כפית מלח.
חצי כפית פלפל שחור.
מטגנים את הבצל והשום.
מוסיפים עגבניות ואת כל השאר , מבשלים רבע שעה עד התרככות.
מוציאים את סירות הקישואים במזלג קצת חופרים באמצע. וממלאים בתערובת העגבניות.