8 קישואים לחצות לאורך ל-2
ולרוקן אותם עם כפית בזהירות (שיצא סירה),
למלית הבשר:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל מגורד
חופן פטרוזיליה קצוצה,
1 ביצה ,
1 כף קמח מצה/פירורי לחם
1 כף מחוקה מרק עוף
כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
ללוש היטב לעיסה אחידה
יש למלא כל חצי של קישוא בקציצה
(אם נשאר תערובת של הבשר אפשר לטגן או להשאיר לתבשיל אחר כראות עיניכם)
בסיר גדול רחב יש לטגן 1 בצל קצוץ עד להזהבה ולהוסיף 3 שיני שום חתוכים לעיגולים ואת תוכן הקישוא שרוקן וצרור סלרי חתוך
להמשיך לטגן ולתבל בפלפל שחור, מרק עוף ומעט כורכום
להניח את חצאי הקישואים בסיר
להוסיף מים חמים עד גובה הקישוא
(לטעום ולשפר טעמים)
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעה
מידי פעם לצקת עם כף את הרוטב
על הקציצה