Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

8 תפוחי אדמה מבושלים מעט

בקערה גדולה
3 כפות שמן קנולה/זית
כף קורונפלור
כף שטוחה פפריקה
כף פטרוזליה יבשה/טריה
רבע כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
צילי גרוס
מעט מלח
גריל עוף
כפית סויה
כפית דבש/סילאן
מעט שום גבישי

אופן הכנה:

לאחר שתפוחי האדמה מתקררים מקלפים וחותכים אותם לסירות ומעבירים לתבנית .

מערבבים את כל מרכיבי התיבול אם יש צורך מוסיפים כפית מים לדילול על מנת שהתיבול לא יהיה סמיך מידי .ובעזרת מברשת מברישים את תפוחי האדמה בתיבול
צולים בתוכנית גריל בנינג'ה לעוצמת חום בינונית
עד השחמה והופכים לצד השני לכמה דקות .

אפשר גם בתנור
בתאבון אסתי🤗

סירות תפודים בנינג'ה / בתנור_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים