Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס וחצי חלב
חצי כוס מים
כף וחצי סוכר חום
כפית מי ורדים
2 כפות גדושות קורנפלור
בסיר להרתיח מים חלב סוכר
לבחוש כל הזמן להוסיף את המי ורדים
בחצי כוס מים קרים נוספים להוסיף את הקורנפולור לערבב היטב ללא גושים
לפני שהחלה רותח להוסיף את הקורנפולור לבחוש היטב עם מקצף ידני עד להסמכת הסחלב לא להפסיק לבחוש
כ 5 דק
לשפוך לכוסות להוסיף אגוזים צימוקים מה שאוהבים קוקוס וקינמון
אין יותר טעים חם ומנחם
בימים גשומים בתאבון🌨️😋😋💖💖

סחלב_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים