מצרכים הדרושים
3 תחתיות של ארטישוק מבושל במים
וחתוך לקוביות בנוניות
1 בצל קצוץ
1 עגבניות חתוכה לקוביות קטנות
1/2 פלפל גמבה קצוץ
1 כף לימון כבוש קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כף כמון
1 כך פפריקה מתוקה
1 כף פלפל חריף גרוס
1 חופן כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
1 כף דבש(לא חובה )
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה
2) מכניסים את הגמבה
וממשיכים לטגן לעוד 2 דק
ולאחר מכן מכניסים את שאר המרכיבים וגם התבלינים
3)מוסיפים 3/4 כוס מים ומבשלים לעוד 3/4 שעה על אש נמוכה, מקררים
ומגישים
bonne appetti