מצרכים הדרושים
2 בצלים קצוצים
1 בטטה לקוביות
1 חבילת ערמונים
1 פלפל גמבה לקוביות
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף שום כתוש
1 כפית פלפל שחור גרוס
1כף דבש
3 כפות לימון
2 כפות בלסמי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הגמבה ואת הערמונים
וממשיכים לטגן עד שהבטטה מבושלת לגמרי
2) שמים את כל השאר המצרכים ומערבבים
3) מכניסים את הבצל הקצוץ ומגישים חם או קר
bonne appetti!!!
בהצלחה – ז'קלין פדלון