Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
2-3 בטטות גדולות
חתוכות לקוביות בינוניות
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 כפות חמוציות
2 כפות פיצוחים קלויים
3-2 כפות שמן זית
מעט מלח לזריה

לתיבול :
רבע כפית שמן קנולה
1 כפית חומץ או לימון
פלפל שחור גרוס
1 כף סילאן או דבש
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
בקערה גדולה שמים קוביות בטטה שמן זית ומעט מלח
מערבבים היטב
מסדרים בשכבה אחת על גבי נייר אפיה במגש תנור .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים עד להזהבה משני הצדדים
הרכבת הסלט:
מערבבים בקערית את מרכיבי התיבול
יוצקים לתוך קערה את הבטטות האפיות החומציות .הסלרי.
פיצוחים ואת התיבול
מערבבים היטב ומגישים .

באהבה אסתי ❤️

סלט בטטה 🍠_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים