1 יחידה חציל
1 ליטר שמן לטיגון
1/2 יחידה פלפל ירוק
1/2 יחידה גמבה
1 חופן פטרוזליה
1 כפית שום כתוש
1 כף סוכר
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס מים
הכנה
לחתוך 1 חציל לריבועים גסים לטגן בשמן מעט עמוק ולא עד השחמה מלאה זה בסדר…
לקחת קערה ולקצוץ לתוכה חצי פלפל אדום גמבה לריבועים קטנטנים חצי פלפל צהוב לריבועים קטנטנים חופן פיטרוזליה כפית שום כתוש כף גדושה סוכר חצי כוס חומץ וחצי כוס מים לערבב הכול לישפוך את כול המישרה מעל החציל לספיגת טעמים לנענע היטב