3 חצילים
3 עגבניות חלוטות בלי הקליפה חתוכות לרבעים
6 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף
2 גמבה אדומה
2 גמבה צהובה
מיץ לימון לפי הטעם
מלח
פלפל
ומעט פטרוזיליה / כוסברה
אופן ההכנה:
1. את החצילים חותכים לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומנחים על נייר סופג.
2.. את הפלפלים קולים בטנור ולאחר שהם מוכנים מכנסים אותם לשקית ניילון , ולאחר חצי שעה מקלפים אותם מהקליפה שלהם.
3. מטגנים את פרוסות העגבניות על אש גבוהה כ- 3 דקות מקררים וחותכים לקוביות.
4. את הפלפלים חותכים לרצועות
5. את כול הירקות מכנסי למחבת בלי שמן ומתבלים במלח ופלפל .
6. מבשלים על אש קטנה כ- 7 דקות , מגישים עם פיזור של כוסברה או פטרוזיליה מעל