Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חותכים
חציל אחד גדול לקוביות קטנות
מצפים במעט שמן זית וצולים
קלות .לא צריך להשחים ממש !
רק להתרככות. בתנור או בנינגה באייר פריי !
בנתיים מטגנים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 גמבות חתוכות לקוביות
1 פלפל ירוק חריף חתוך ..
מטגנים את הבצל הגמבה והפלפל ירוק
מוסיפים
6 עגבניות גדולות מקולפות חתוכות לקוביות
6 שיני שום קצוצות
מערבבים כל הזמן עד לריכוך העגבניות ושאר הירקות
מוסיפים תיבול
כף פפריקה
רבע כפית כמון
כפית מרק עוף
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות רסק
חצי כף סוכר
1 כוס מים
נותנים להכל להתבשל על אש בינונית עד שהרוטב מעט מצטמצם ומערבבים מידיי פעם
טועמים אם חסר מלח מוסיפים מעט..
טעים מאוד לסנדוויץ של שישי 😋
באהבה אסתי במטבח בכיף ✨✨✨

סלט טורקי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים