Share with:


פרווה

אופן הכנה

המצרכים בכוס חד.פעמי
לשתיה חמה
1 כוס קורנפלקס
רבע כוס שומשום
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שקדים חתוכים לגפרורים
חופן אגוזי מלך חצויים
שליש כוס דבש
1 כף וחצי שמן קנולה

אופן הכנה:
מחממים את הדבש והשמן בסיר עד שהדבש חם (אין צורך להרתיח)
בינתיים מערבבים בקערה קורנפלקס, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה שקדים אגוזים ושומשום
מוסיפים את הדבש והשמן החם לתערובת ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה היטב .
מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה משומן מעט בספריי שמן, ומשטחים לשכבה כמה שיותר אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 13 דקות או עד שהכל זהוב ויפה.
מקררים לגמרי ורק אז מפרידים את הקרונפלקס בין האצבעות ושומרים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר כתוספת לסלט .

מרכיבים לסלט :
1 גזר חתוך לרצועות דקות
4 כוסות רצועות כרוב לבן
1 כוס רצועות כרוב סגול
כף כוסברה
כף פטרוזיליה
כף חמוציות
רוטב לסלט:
כפית חומץ/מיץ לימון
כפית סוכר
קמצוץ מלח
רבע כפית שמן

שמים את מרכיבי הרוטב בקופסה קטנה ומערבבים היטב ושומרים עד ההגשה !

הרכבה והגשה :
בסמוך להגשה מערבבים את הירקות והחמוציות יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב .
מעל הסלט מפזרים מעט מהפיצוחים והקרונפלקס המקורמלים שהכנו מראש ומגישים .
תתכוננו להתמכרות 😋

באהבה אסתי ❤️

סלט כרוב ופיצוחים מקורמלים 💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים