Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון :
5 עגבניות בשלות
5 שיני שום כתושות
פילפל ירוק חריף
כף רסק עגבניות מרוכז
כף פפריקה חריפה ואו מתוקה
מלח לפי טעם
כפית כמון
כפית פילפל גרוס
2 כפות שמן זית
3 כפות תערובת עישבי תיבול
( בצל פטרוזיליה +כוסברה +סלרי )
זה בשידרוג שלי למטבוחה נתן טעמים משגעים .

הכנה :
לקצץ את העגבניות פילפל והשום הכל בסלייסר כמו בתמונה כמה סיבובים ומוכן לערבב עם העישבי תיבול .
לחמם את השמן בסיר
להוסיף את כל התערובת שב סלייסר ולבשל תוך כדי עירבוב כ 10 דקות להוסיף את שאר המרכיבים לערבב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שכל הנוזלים מצטמצמים וזה הופך למרקם כמו ריבה סמיך וטעים כמו בתמונה..

סלט מטבוחה של עליזה
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים