מתכון :
5 עגבניות בשלות
5 שיני שום כתושות
פילפל ירוק חריף
כף רסק עגבניות מרוכז
כף פפריקה חריפה ואו מתוקה
מלח לפי טעם
כפית כמון
כפית פילפל גרוס
2 כפות שמן זית
3 כפות תערובת עישבי תיבול
( בצל פטרוזיליה +כוסברה +סלרי )
זה בשידרוג שלי למטבוחה נתן טעמים משגעים .
הכנה :
לקצץ את העגבניות פילפל והשום הכל בסלייסר כמו בתמונה כמה סיבובים ומוכן לערבב עם העישבי תיבול .
לחמם את השמן בסיר
להוסיף את כל התערובת שב סלייסר ולבשל תוך כדי עירבוב כ 10 דקות להוסיף את שאר המרכיבים לערבב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שכל הנוזלים מצטמצמים וזה הופך למרקם כמו ריבה סמיך וטעים כמו בתמונה..