מבושל על הגז מעדן לנגב עם החלה כל כך טעים אי אפשר להפסיק לאכול שווה כל ביס
קילו וחצי עגבניות
ראש של שום
ארבע פלפל חריף
שתיים גמבה
כפית מלח
כפית סוכר
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
לשטוף את העגבניות לקלף את הקליפה לחתוך לריבועים לשים בצד לחתוך את הגמבה ואת הפלפל החריף לקוביות קטנות לטגן עד הזהבה עם ראש של שום ,
להוסיף את העגבניות
להוסיף
כפית מלח
כפית סוכר
לבשל על אש קטנה לערבב מדי פעם עד שזה הופך לריבה
טעים אי אפשר להפסיק לאכול…