Share with:


פרווה

אופן הכנה

**הסלט למחרת מקבל גוון אחיד בגלל הסלק. סלט בריאות – גזר, סלק, קולרבי, צנונית, חצי תפוח חמוץ, גבעול סלרי, פלפל חריף, שום, חומץ, לימון ומעט סוכר/דאייטיפ.

5 גזרים גדולים נקיים ומגוררים לגפרורים או גס 2כפות שמן זית בערך – מערבבים עם הגזר (מאין מסז')לא לוותר, זה לשם ספיגת הגזר בגוף, בעיקר עם שמן זית.
מוסיפים: (ירקות חיים – ז'וליינים או קצוצים)
2 צנוניות קטנות-בינוניות
סלק בינוני – חי
קולרבי – בינוני
תפוח עץ חמוץ (סמית)
בצל ירוק, גבעולי סלרי
1-2פלפלים ירוקים חריפים – קצוצים או פרוסים דק מאוד.

הרוטב:
מלח, פלפל שחור כ-1/4 כפית
2 כפות מיץ לימון
כ-4 כפות חומץ.
מעט שמן זית
כפית רכז רימונים/סילאן
מעט מים
2 שיני שום כתושות
כפית שטוחה סוכר/דאייטיפ – כמה טיפות, אפשר פחות.
מערבבים הכל ומשהים לקליטת הטעמים.

סלט צבעוני שכולו בריאות – וטעים ביותר_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים