המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
5 תפוחי אדמה עם הקליפה האדומה גדולים.
לבשל עם הקליפה עד לריכוך.
לקרר לא לגעת בהם עד שהם מתקררים לחלוטין.
בקערה גדולה לקצוץ לפרוסות דקות 2 בצלים
לכתוש שן שום
להוסיף רבע כוס מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
חופן ענק של פטרוזיליה קצוצה.
רבע כפית סומק.
לערבב העל
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות להוסיף לקערה ולערבב שוב
לטעום
להשביח טעמים