חתיכה של סלמון
חותכים עם סכין
לא עד הסוף
התיבול…
2 כפות שמן זית
כף תערובת מוכנה(אהרוני)
(פלפל.לימון פרסי.שום)
מורחים את הסלמון
גם בחריצים החתוכים
נכנס למקרר
עד ההכנה
ההכנה.
מחממים את המולטישף
שמים כף שמן זית
שמים את הסלמון
בצד של העור
לאחר מס' דקות הופכים
צורבים מס' דקות
הופכים שוב
חותכים את הסלמון
עד הסוף
וכל חלק צורבים מכל צד
עד שהסלמון צרוב היטב
להוציא לצלחת
אורז לבן …
שוטפים חצי כוס אורז לבן
ומסננים
בסיר
מחממים 2 כפות שמן
מוסיפים את האורז
מטגנים אותו2-3 דקות
מוסיפים כוס מים מהברז
חצי כפית מלח
קורט פלפל לבן
מערבבים
כשהמים רותחים
מנמיכים את האש
מכסים במיכסה
ומבשלים כ10 דקות
מכבים משאירים מכוסה
לאחר 10 דקות
עם מזלג מערבבים להפרדה
בתאבון