Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

6 חתיכות דג סלמון עם עצם
7 פלפלים יבשים מתוקים או חריפים
או גמבה חתוכה לרצועת
12 שיני שום חתוכות
גזר חתוך לרצועות דקות
2 כפות פפריקה
פלפל ירוק חתוך (לאוהבי חריף)
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
טיפונת מלח
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס שמן
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה !
בסיר שטוח יוצקים כף שמן
ומוסיפים אליו את רצועות הגמבה והגזר
ומזהיבים לכמה דקות
מוסיפים לירקות את השום
2 כוסות מים וכורכום
ופלפלים יבשים
מבשלים עם מכסה ל 15 דקות
בערך ..
לאחר 15 דקות מוסיפים
מרק עוף ורסק
טועמים אם חסר מעט מלח ומוסיפים

בקערה נפרדת :
פפריקה
2 שיני שום קצוצות
כף כוסברה קצוצה
חצי כוס שמן
מערבבים היטב
ומורחים את הטיבול עם השמן על הדג
את הדג מסדרים בצורה אחידה בסיר עם הרוטב והירקות .
מכסים את הסיר 10 דקות
פותחים מכסה לעוד 5 דקות בערך ומידי פעם ויוצקים בעזרת כף מהרוטב על הדגים .
מפזרים כוסברה מעל

בתאבון אסתי 😋

סלמון ברוטב אדום אדום_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים