בשנים האחרונות מאוד התחבב עלי דג הסלמון.
הן בגלל ערכיו והן בגלל מגוון שימושיו הקולינריים. אלו הפכו אותו לחביב בטעמיו ומבוקש מאוד במגשי ובטרקליני האירוח.
הפעם גרסת גרבלקס, סלמון כבוש ססגוני בצבעיו ומתובל בעושר טעמים.
להכנה- נתח פילה סלמון מושרה תחילה בסלק אדום מגורד, שוט וודקה, זרעי חרדל, פלפל גרוס, שום כתוש, רוטב סויה, שמן זית, מלח גס, מעט סוכר, שמיר קצוץ פרוסות לימון.
יש להשרות לפחות 24 שעות במרינדה לפני הפריסה. ( כמויות לחומרי המרינדה לפי טעמכם).
לפרוס ולהתמוגג מהטעמים והצבעים הבוהקים של הדג הכתום והמרינדה הסגולה.
הצעת הגשה:
גבינת שמנת טבעית, עלי בייבי סלק, צלפים ופרוסת דג.