להמיס חמאה שלמה לבנות סלסלאות קדאיף בתבנית שקעים
על זה לשפוך את החמאה ולהכניס לתנור
במחבת לקלות אגוזים,שקדים,פיסטוקים,אגוזי קשיו אגוזי לוז,שומשום
כשמתקרר להוסיף צימוקים שזיפים ומשמשים להכניס למיקסר
ולחתוך לחתיכות גדולות
בסיר אחר לשים:
2 כוסות סוכר
2כוסות מים
פלח לימון
מעט מי זהר
לבשל כ 10 דקות עד למצב מעט צמיגי … לשפוך חצי מהכמות על תערובת הפירות להוציא את הסלסלאות להניח עליהן את הפיצוחים ועוד קצת לתנור כשזה מוכן להוציא ולשפוך על זה את שארית הסירופ