מילוי : |
|
כוס אורז שטוף | |
חצי צרור פטרוליה | |
1 בצל | |
חצי כוסברה | |
4 עלי סלרי | |
1 גזר טחון | |
1 עגבניה | |
***** אפשרי כל ירק שאוהבים | |
מעט בשר טחון | |
חצי כפית מלח | |
חצי לימון סחוט | |
כף סוכר | |
לערבב הכל יחד | |
לרוטב |
|
3 כפות שמן | |
כף וחצי סלק אדום | |
חצי לימון סחוט | |
כפית מלח | |
2 כפות סוכר | |
פנים הסלק |
לקלוף סלק ולהרתיח כ15 דקות .
למלא את הסלק ולהניח בסיר
למלא 3/4 גובה הסיר מים רותחים ולבשל
לקראת סוף הבישול לתקן טעמים
מלח,לימון וסוכר לפי טעמכם האישי