Share with:


צמחוני פרווה חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
כף וחצי שמרים
1/4 כוס שמן זית ,או קנולה
כף סוכר
כף מלח בסוף
2 וחצי כוסות מים חמים לא רותחים
כוס חד פעמי חם

לעבד לבצק לכסות ולעטוף במגבת חצי שעה . להוריד אויר מהבצק ולהכין כדורים ולקמח מעט.בערך 20 תלוי בגודל שרוצים.

מילוי:

גבינת נפוליון , גבינה צפתית , ומעט קשקבל. הכנסתי ביצה קשה לא חייב .

אופציה למילוי שני וצימחוני:

2 תפוחי אדמה רתוחה ומעוכה ,ביצה קשה , טונה , חצילים מטוגנים וכל מה שיש במקרר.לאחד את המילוי לפתוח כל כדור ולמלא …טעים בטירוף רצוי לשמור על מתכון הבצק

סמבוסק אפוי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים