קילו קמח
כף וחצי שמרים
1/4 כוס שמן זית ,או קנולה
כף סוכר
כף מלח בסוף
2 וחצי כוסות מים חמים לא רותחים
כוס חד פעמי חם
לעבד לבצק לכסות ולעטוף במגבת חצי שעה . להוריד אויר מהבצק ולהכין כדורים ולקמח מעט.בערך 20 תלוי בגודל שרוצים.
מילוי:
גבינת נפוליון , גבינה צפתית , ומעט קשקבל. הכנסתי ביצה קשה לא חייב .
אופציה למילוי שני וצימחוני:
2 תפוחי אדמה רתוחה ומעוכה ,ביצה קשה , טונה , חצילים מטוגנים וכל מה שיש במקרר.לאחד את המילוי לפתוח כל כדור ולמלא …טעים בטירוף רצוי לשמור על מתכון הבצק