1/2 קילו קמח | |
1 כף שטוחה שמרים יבשים | |
1 שקית אבקת אפיה | |
1 ביצה גדולה | |
150 גרם חמאה מומסת | |
1/4 כפית מלח | |
1 כוס מים פושרים מוסיפים לפי הצורך | |
. | |
למילוי | |
200 גרם גבינת חמד | |
200 גרם גבינה צפתית | |
1 ביצה | |
1 כף קמח | |
1/4 כפית פלפל שחור גרוס לא חובה | |
1 ביצה למריחה | |
2 כפות שומשום לפיזור |
מערבבים את מצרכי הבצק לשים ידנית בצק גמיש ורך לכסות
לתת לתפוח כשעה מערבבים את מצרכי המילוי,מרדדים את
הבצק קורצים עיגולים בחותכן או בכוס מניחים כפית מילוי
על כול עיגול ומהדקים את הקצוות,מניחים על נייר אפיה בתוך
תבנית מורחים ביצה מפזרים שומשום ונותנים לתפוח עוד 20
דקות אופים בחום 180 בערך חצי שעה
מתכון-אמונה בוארון