Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
קילו קמח
100 גרם מרגרינה
כוס שמן
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
3 כוסות מים

אופן ההכנה:
לשים קמח לעשות גומה לשים שמרים סוכר כוס מים פושרים לערבב להוסיף שארית המים לערבב להוסיף מרגרינה שמן ולבסוף מלח לתת לתפוח שעה
אופים בחום 180 מעלות 20 דקות
מילוי בצל ופיטריות מלח פלפל שחור
או 2 גבינת חמד או אחד בולגרית ו 2 ביצים

בתאבון … רוז זגורי אוחנה

סמבוסק בשר וסמבוסק פיטריות ובצל
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים