לבצק;
1 קג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות ברנדי
1כף מלח
2 כפות שמן. + 2.5 כוסות מים.
ללוש הכל ולהתפיח חצי שעה …
למילוי:
1)להשרות 2 כוסות חומוס לילה…
2)לבשל עד ריכוך
3) לטחון במעבד מזון
4) לתוך מחבת או סוטז' לצקת כחצי כוס שמן ולהוסיף כ- 3 בצלים בגודל בינוני קצוצים דק
את הבצל לטגן עד להזהבה.
5)להוסיף את הבצל לחומוס הטחון לבצל המטוגן ,להוסיף כמון , כורכום ומלח לפי הטעם
6) לגלגל כדורים מהבצק לרדד ולמלא על חצי מהבצק כמו בתמונה לקפל להדק במזלג ולטגן בשמן לא עמוק….אם רוצים עם תמרים לקחת תמרים לח מחבילה (לא מקופסה) לשטח ביד כמו בתמונה לסגור ולהדק עם המזלג