Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 חבילת אטריות ביצים או ספגטי רגילים מבושלים
1 בצל קצוץ
1 פלפל גמבה קצוצה
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1 וחצי כף מרק בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פלפל חריף גרוס
1 קופסת טונה שימורים במים או בשן
1 כוס מים

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה

2) מכניסים את
הרסק עגבניות ואת כל השאר , שופכים את המים ומבשלים לעוד 10 דק על אש נמוך,לאחר מכן את הטונה ועל הגז לעוד 5 דקות

3) שמים בצלחת ורוטב לפי הבחירה שלכם

Jacqueline fadelon

ספגטי ברוטב סלסה עם טונה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים