קילו קמח..
2 כפות שמרים יבשים.
רבע כוס סוכר.
ביצה.
2 כפות שמן.
2 כפות ברנדי או כל אלכוהול.
כפית מלח.
3.5 כוסות מים כוס אוניברסלית מים פושרים.
הכנה
לערבב שמרים עם הקמח..
להוסיף את יתר החומרים ו3 כוסות מים מלבד המלח..
ללוש כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח…
להוסיף את יתר המים וללוש לבצק דביק ונוזלי…
להעביר לקערה גדולה משומנת ללוש את הבצק ידני ולשמן מלמעלה…לכסות עם נילון..שמיכה מעל…
התפחה עד הכפלת הנפח..להוריד אויר ושוב התפחה עד הכפלת הנפח…
לחמם שמן בסיר עמוק…עם ידיים רטובות לקרוץ פיסת בצק בגודל כדור פינג פונג לעשות חישוק ולהזהיב מ 2 הצדדים.
להוציא לניר סופג ולטבול עם סוכר