מצרכים
שלוש וחצי כוסות קמח
כף שמרים
שני כפות סוכר
כף עראק
כפית מלח
שני כוסות מים
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים קמח שמרים סוכר מלח עראק מים ללוש היטב לקבלת בצק רך מאוד לכסות את הבצק לחצי שעה להכפלת הנפח כעבור חצי שעה להקפיץ את הבצק לתת מנוחה לעוד חצי שעה ושוב להקפיץ את הבצק לתת מנוחה לעוד חצי שעה שלוש פעמים לחמם שמן להכניס גזר לשמן לקרוץ עיגול מהבצק ליצור חור באמצע הבצק להניח על השמן החם לטגן בשני צדדים.
כשגומרים לטגן
אפשר לפזר אבקת סוכר מעל
בתיאבון