Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

4 כוסות סולת
1 כוס קמח
1 א.אפייה
1 וניל
2 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס צימוקים קטנים
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
1 כף גרידת תפוז/לימון
1 כוס שמן חם
1 כוס מיץ תפוזים/מים

ההכנה:

לשים בקערה סולת קמח, סוכר, וניל, א.אפיה, גרידת תפוז, צימוקים ופיסטוקים.
לערבב ולהוסיף את כל הנוזלים ביצים, שמן, מיץ תפוזים תוך כדי לישה עד קבלת עיסה אחידה.
לשפוך את העיסה לתבנית משומנות היטב לסמן את הספרה ריבועים ולפזר מעל שומשום.
להכניס את הספרה לתנור שחומם מראש על 165% מעלות למשך 40 דקות או עד הזהבה יפה .

סירופ סוכר :

2 כוסות סוכר
1 1/2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
2 טיפות מי זהר

הכנת הסירופ:

להכניס הכל לסיר ולהביא לרתיחה.
לבשל על להבה נמוכה
עד שיסמיך.

לעבור שוב על הסימון ולשפוך על הספרה סירופ חם ולהניח בצד לספיגה וצינון.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C