Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 גרם קמח(אולי צריך להוסיף עוד מעט)
80 גרם קורנפלור
70 גרם אבקת חלב
כפית שטוחה אבקת אפייה
קורט מלח
2ביצים
3/4 כוס שמן
125 גרם סוכר

אופן הכנה:
בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח
בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר
מעבדים 2 דקות.
יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים לבצק רך ולא דביק.. אולי צריך להוסיף מעט קמח.

למלית תמרים:
500 גרם תמרים.
כפית קינמון
3 כפות שמן.
משרים את התמרים רבע שעה במים רותחים.
מגלענים מוסיפים את הקינמון והשמן.
ומעבדים ביד עד מחית.
אופן הרכבת העוגיה מצורף קישור לסרטון.
בהצלחה 🌹🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

עגילי תמרים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

269 מתכונים