75 גרם צימוקים
150 גרם ציטרונד (קליפות הדרים מסוכרות)
75 גרם אגוזים או פירות מיובשים אחרים
2 כפות רום
50 גרם קמח
250 גרם חמאה או מרגרינה
250 גרם אבקת סוכר
4 ביצים
250 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
כפית מחוקה של אבקת אפייה
בכל פרוסה כ 315 קלוריות .
לקצוץ את האגוזים ואת הפירות המיובשים , לערבב עם רום ועם 50 גרם קמח . להקציף את השומן עם אבקת הסוכר ולהוסיף את הביצים אחת אחת . לערבב 250 גרם קמח עם אבקת אפייה וקורנפלור ולהוסיף לתערובת הביצים ולפירות המיובשים .
לצקת את הבצק לתבנית ארוכה , משומנת ומקומחת . לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 175 מעלות כ-70 דקות.