Share with:


חלבי

אופן הכנה

להקציף 4 ביצים יחד עם כוס סוכר לקצף ..להמשיך להקציף רק שלהוריד את חוזק ההקצפה.1כוס שמן 1חצי גביע שמנת אפשר יוגורט, 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה1 חבילה אינסטנד וניל

להוריד מההקצפה לשפוך לתבנית משומנת ..ולעזוב מעט בלילה בקערה להכניס לתוכה :3-4 כפות שוקולד השחר או נוטלה /אפשר ממרח לוטוס /ריבת חלב /מעט קוקוס /פצפוצי שוקולד לבן או חום.

לאפות על 180 מעלות כשעה ואז לבדוק עם מקל שיפוד.
עדיפות לתבנית גבוהה .

עוגה בחושה בטעם וניל שוקולד
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים