בצק בחוש:{לשתי תבניות אינגליש ארוכות{
200 גרם חמאה רכה
2 כוסות סוכר
לערבל יחד חזק בקערת המיקסר…ולהוסיף:
4 ביצים [זו אחר זו]
3-2 כפיות תמצית ווניל
4 כוסות קמח תופח + כפית שטוחה מלח
+ 1/2 כפית אב' סודה לשתיה – מנפים ומערבבים יחד בקערה.
2 יוגורט + כ-1/3 כוס חלב.(סה"כ 500 מ"ל יוגורט וחלב)
להוסיף את הקמח ויוגורט לסירוגין, ולבסוף לדלל עם חלב…
לשתי תבניות אינגליש מתאימים נייר אפיה, ויוצקים 1/4 כמות בצק לכל תבנית…..
סירופ שוקולד – מזליפים בנדיבות, ובכל פינה…
ציפוי:
1.5 כפות גדושה קקאו
כפית אבקת נס קפה + 1/2 כפית קינמון(למי שאוהב)
2 כפות סוכר
שקית ווניל
כוס אגוזים קצוצים
3 כפות קוקוס
מפזרים 1/4 מהציפוי על סירופ השוקולד בשווה בין שתי התבניות, מכסים עם 1/4 בצק נוסף לכל תבנית, ומעל מפזרים רק ציפוי באופן שווה בין שתי התבניות…מקשקשים לשיש.
אופים יחד בחום בינוני 180 מעלות, כ-35 דקות