Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1 כוס שמן קנולה
1 שמנת מתוקה 38%
1-1/4כוסות סוכר
1כפית תמצית וניל
2-1/2 כוסות קמח מנופה
2 כפות חמאת בוטנים
אבקת סוכר לקישוט
הכנה
במיקסר מקציפים את הביצים+וסוכר +תמצית וניל
שמן+ושמנת מתוקה לאחידות מוסיפים בהדרגה את הקמח לבצק אחיד
כ-1/3 מהבצק מעבירים
לקערה נפרדת מוסיפים את חמאת הבוטנים לבצק אחיד
משמנים תבנית ומוזגים את
2/3 הבצק ומעל מוסיפים
את הבצק וחמאת הבוטנים
במזלג לערבב מעט שיצא כמו שיש
לתנור בחום 170 מעלות ל
40 50 דקות או עד שקיסם
יוצא יבש לקרר לחלוטין
לפזר אבקת סוכר

עוגה בחושה עם חמאת בוטנים_עליזה ששון
עליזה ששוןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה ששון

19 מתכונים